Menu
Menu
Филтър
Кошница

СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ

Предлагаме висококачествени бутилки от стъкло, без BPA и фталати. Стъклото запазва вкуса на водата и не отделя вредни вещества в нея. Повечето модели са изработени от боросиликатно стъкло, което има по-висока прозрачност от обикновеното стъкло, по-голяма устойчивост и е много по-здраво. Боросиликатното стъкло има голямо температурно разширение и затова можете спокойно да използвате бутилките, както за студени, така и за много горещи напитки. То е удароустойчиво и е много по-трудно да го счупите. Стъклените бутилки за вода са подходящи за употреба от деца и възрастни.
СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ
Бутилка за вода с водородогенератор
Ново! Супер оферта! Изчерпан
Марка: bottlEco Модел: Hgwb01
Вместимост: 450 млКонцентрация - 0.7 - 1.6 ppbСтъклена бутилка за алкална вода.Генераторът на водород алкализира водата.Алкалната вода изчиства организма от токсини и премахва свободните радикали...
160.00лв
Добави в количка
Бутилка от боросиликатно стъкло bottleco
Ново! Супер оферта! -48%
Марка: bottlEco Модел: bsgb550
Стъклена бутилка за вода bottleco от устойчиво стъкло и широко гърло.Материал: Боросиликатно стъклоОбем: 550млПредимства на боросиликатното стъкло:  по-устойчиво на температурни разликимного по-здраво от обикновеното стъклопо-висока прозрачност..
12.99лв 25.00лв
Добави в количка
Стъклена бутилка Crown 320мл
Ново! Супер оферта! -33%
Марка: bottlEco Модел: bgb320
Стъклена бутилка CrownБутилката се затваря с винт. Има гума, която уплътнява затварянето и предотвратява изтичане на вода. Има кейс от еко кожа, който се премахва за по-лесно измиване на бутилката.Материал: Боросиликатно стъклоБоросиликатното стъкло е много по-здраво от обикновените стъкла и по-издр..
30.00лв 45.00лв
Стъклена бутилка за вода Crystal
Ново! Супер оферта! -75%
Марка: bottlEco Модел: cgb500
Стъклена бутилка за вода CrystalЗатваря се с винт.Материал: СтъклоОбем: 500мл..
4.99лв 20.00лв
Добави в количка
Стъклена бутилка с инфузер
Ново! Супер оферта! -28%
Марка: bottlEco Модел: bsgti400
Стъклена бутилка с инфузер за чайБутилката се затваря с винт и има удобна връзка.Материал: Боросиликатно стъкло, силикон, неръждаема стоманаОбем: 400мл..
29.00лв 40.00лв
Стъклена бутилка със силиконов кейс
Ново! Супер оферта! -17%
Марка: bottlEco Модел: bsgsb500
Стъклена бутилка за вода със силиконов кейсБутилката се затваря с винт. Капачката е бамбукова. От вътрешната страна на капачката има гума, която предотвратява изтичане на вода.Материал: Боросиликатно стъкло, силикон, бамбукБоросиликатното стъкло е закалено,  по-издръжливона температурни разшире..
25.00лв 30.00лв
Добави в количка
Стъклена бутилка със силиконов кейс D'amante
Ново! Супер оферта! -17%
Марка: bottlEco Модел: dgb300
Бутилка със силиконов кейс D'amanteБутилката се затваря с винт. Има удобна халка на капачката, за да се закачи някъде. Подходяща е за деца.Материал: Боросиликатно стъкло, силиконБоросиликатното стъкло е закалено,  по-издръжливона температурни разширения и с по-голяма прозрачност.Обем: 300мл..
24.99лв 30.00лв
Добави в количка
Стъклена термо бутилка Crown 230мл
Ново! Супер оферта! -22%
Марка: bottlEco Модел: bgb230
Стъклена термо бутилка (термос) CrownДвустенно термо стъклоИма кейс от еко кожа, който се премахва за по-лесно измиване на бутилката.Бутилката се затваря с винт. Има гума, която уплътнява затварянето и предотвратява изтичане на вода. Материал: Боросиликатно стъклоБоросиликатното стъкло е закалено,&n..
35.00лв 45.00лв
Добави в количка
Стъклена термо чаша с инфузер
Ново! Супер оферта! -28%
Марка: bottlEco Модел: bsgc280
Стъклена термо чаша с инфузер Двустенно боросиликатно термо стъклоЗатваря се с винт. Капачката е обвита с еко кожа, което допълва луксозната визия на чашата.Материал: боросиликатно стъклоБоросиликатното стъкло е закалено,  по-издръжливона температурни разширения и с по-голяма прозрачност.Обем: ..
29.00лв 40.00лв
Добави в количка
Стъклена чаша с капак и сламка
Ново! Супер оферта! -17% Изчерпан
Марка: bottlEco Модел: blslb500
Стъклена чаша с капак от бамбук и сламкаМатериал: Боросиликатно стъкло, силикон, бамбукОбем: 500млНе просто чаша, а бутилка и чаша в едно!Боросиликатното стъкло е много по-здраво от обикновените стъкла и по-издръжливо на температурни разширения.С широко гърло - удобна за пиене директно от бутилката...
24.99лв 30.00лв
Добави в количка
Фитнес бутилка с връзка
Ново! Супер оферта! -75% Изчерпан
Марка: bottlEco Модел: fitb500
Фитнес бутилка с връзкаСтъклена бутилка за водаОбем: 500млМатериал: Стъкло..
4.99лв 20.00лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Filter Products